VPN:n määrittäminen valituille Wi-Fi-verkoille

Jos yhdistät laitteesi säännöllisesti tiettyyn Wi-Fi-verkkoon, voit määrittää VPN-asetukset valmiiksi kyseiselle verkolle.

Voit määrittää VPN:n valituille Wi-Fi-verkoille seuraavasti:

1. Avaa sovelluksen pääikkuna.
  2. Napsauta sovelluksen pääikkunassa Valikko-painiketta.
  3. Valitse AsetuksetÄlykäs suojaus.
  4. Vaihda kytkin asentoon Käytössä. Tämän jälkeen sinua pyydetään hyväksymään Älykkään suojauksen lausunto.
  5. Lue lausunto, ja jos hyväksyt Älykäs suojaus -toiminnon tietojenkäsittelyn ehdot, valitse Hyväksy.

Jos et hyväksy lausunnon ehtoja, valitse Hylkää. Älykäs suojaus -ominaisuuden määritys ei tällöin ole käytettävissä.

6. Napsauta Asetukset-painiketta.

Älykäs suojaus -ikkuna tulee näkyviin.

7. Napsauta Tunnetut Wi-Fi-verkot -painiketta.

Tämä avaa hallitse Wi-Fi-verkkoja -ikkunan. Tässä ikkunassa näytetään Wi-Fi-verkot, joihin olet muodostanut yhteyden aiemmin. Jos et ole muodostanut yhteyttä Wi-Fi-verkkoihin, luettelo on tyhjä.

8. Valitse Wi-Fi-verkko, jolle haluat määritellä VPN-asetukset.
  9. Napsauta Muokkaa-painiketta.

Wi-Fi-verkon asetusten ikkuna tulee näkyviin.

10. Valitse toiminto tälle verkolle Toimet yhdistettäessä Wi-Fi-verkkoon "$NetworkName" -osiossa:
    • Ei määritelty. Kun yhdistät laitteesi Wi-Fi-verkkoon, sovellus käyttää Wi-Fi-verkkojen yleisiä sääntöjä.
    • Ota VPN käyttöön. Kun yhdistät laitteesi Wi-Fi-verkkoon, sovellus muodostaa suojatun yhteyden.
    • Ohita. Kun yhdistät laitteesi Wi-Fi-verkkoon, sovellus ei muodosta suojattua yhteyttä.
  11. Napsauta Tallenna-painiketta.

Kun Älykäs suojaus on poistettu käytöstä, tämän toiminnon käyttämisen edellyttämien tietojen siirto ja käsittely lopetetaan.